Sonntag, 28. November 2010

Scarlet

Ateş kırmızısında ve keskin çizgilere sahip (olmazsa olmaz) her şeye ba-yı-lı-yo-rum! Sade uzun bir ceket, yüksek bel kalem etek, yüksek topuklu ayakkabılar (yalnız süet olucak) ve kusursuz kesimli bir 'cigarette' pantolon.

Queen's Wardrobe

 Ateş kırmızısı cesaret isteyen bir renk; ancak yarattığı 'çok seksi' duruşu 'eleganlık'la törpülerseniz ortaya çıkan görüntü bu renge aşık olmanıza sebep olacaktır! Elbisede kullanılacaksa mutlaka ve mutlaka elbisenin kumaşına ve kusursuz bir kesimde olmasına dikkat edilmeli.  Benim şu anda en favori parçam olan kısa paça 'cigarette' pantolonlar için de aynı kural geçerli. Amaç kıyafetin 'bayağı' gözükmesini engellemek; çünkü bu riski fazlasıyla taşıyan bir renk ateş kırmızısı.

Tommy Ton'un kadrajından

 Bu rengi taşıyorsanız üstünüzdeki başka hiçbir şey bu rengi bastırmamalı ve 'değerini' azaltmamalı. Ateş kırmızısı denilince benim zihnimde beliren ilk kombinasyon ise ateş kırmızısı 'cigarette' pantolon, siyah beyaz çizgili bir bluz, ve camel rengi bir trençkot, makosen ayakkabılar ve koyu renk dağınık saçlar:) (Kırmızı kesinlikle açık tenli ve saçları koyu renk olan kadınlara daha çok yakışıyor!)
Bu renkle tam bir Parizyen'e dönüşebilirsiniz!

Giovanna Bataglia

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen