Dienstag, 2. November 2010

Fatal Attraction!


Radikal bir değişimle dalgalı ve uzun kumral saçlarını boyun hizasına getirtip platin sarısına boyatan bu baş döndürücü güzel, Abbey Lee Kershaw. Kendisi lüks markaların reklam çekimlerinin, defilelerin ve dergi editorial'larının aranan ismi. Aynı zamanda Models.com'a göre dünyanın en iyi 50 modeli sıralamasında 5. sırayı kapmış durumda. Victoria's Secret'ın da meleklerinden biri; ama onu şahsen benim daha da fazla görmeyi istediğim yer dergilerin editorial'ları. Tiyatral bir yüzü var Kershaw'un. Editorial'lar için kurgulanan hikayenin bir oyuncusu sanki. Üstüne geçirdiği her kıyafet sanki sadece ona özgüymüş gibi duruyor. 
Onu bu kadar çekici ve göz alıcı kılan kimilerine göre belki yüzü belki vücudu. Bana göre onu diğer modellerden ayıran 'bakışları' ve 'duruşu'. Şöyle bir bakıp geçemiyorsunuz gözlerine, bakakalıyorsunuz bir süre. 
Masum ama bir o kadar da çekici bir model Abbey Lee Kershaw.
Tarzına gelecek olursak; ilham verici ve süprizlerle dolu. Modellerin üstünde görmeye alıştığımız siyah deri ceket ve skinny pantolonun aksine Kershaw her daim farklı.
Fotoğraftaki toprak tonlarında olan yumuşak dokulu transparan elbisesi ve ten rengi deri ceketinin içinde nefes kesici gözükmüyor mu? Ayağındaki siyah deri botlar da şahsına özgü tarzının imzası.
Günün birinde Türk moda dergilerinin editorial'larında da kendisini görmek ümidiyle...
Go Abbey!


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen