Dienstag, 30. November 2010

Alexa is the New Kate !

 Mulberry'nin en çok satılan çantasına ismi verilen, Madewell için hazırladığı koleksiyonun parçaları daha satışa sunulduğu Eylül ayı içerisinde tükenen, büyük usta Karl Lagerfeld'in ilham perisi, Sunday Telegraph gazetesi tarafından İngiltere'nin en 'güçlü' profil çizen ilk 100 kadınından biri seçilen ve daha saymakla bitmeyecek nice özelliği sahip 27 yaşındaki İngiliz model ve televizyon sunucusu Alexa Chung...


Son yıllarda moda dünyasında en büyük çıkışı yapan isim kendisi. Çekik gözleri ve masum gülümseyişiyle herkesin kendisine sıcaklık duymasına sebep olan isim. Stili ise adeta 'imzası'. Trendlerden, modanın akışından sıyrılıp bambaşka bir moda akışı yaratan kıyafetler taşıyor üstünde.




 Alexa ne giyerse giysin ortaya hep 'romantik' ve yumuşak bir görüntü çıkarıyor. Cicili bicili küçük kız çocuğu görüntüsü değil ama bu. Çıplaklıkla gözü rahatsız etmeyen, 'üsturuplu' aynı zamanda da 'yenilikçi' bir kadın duruşu. Zerafeti de herkesin örnek alması gereken cinsten. Teen Vogue Yazı İşleri Müdürü Jane Keltner Valle de onun yeni jeneresyonun Kate Moss'u olduğunu belirtiyor. "Önceden hep Kate, Kate, Kate diyenler artık 'Alexa!' diyor".


Benim de hayranlıkla takip ettiğim bu masum güzel hakkında The New York Times gazetesi detaylı bir makale yazmış. Hakkında merak ettikleriniz varsa mutlaka okumalısınız.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen