Donnerstag, 2. September 2010

The mag of my dreams!

Moda dergilerine bakmaktan kendini alamayan bir insansanız ve yolunuz New York'a düşmüşse eğer, Manhattan'da 34.sokakta bulunan Magazine Cafe'ye mutlaka uğramalısınız.



 İşletmecilerinin dünyanın her bir yanından dergiler topladığı ve hala da yeni dergiler keşfetmeye çalıştığı bir dergi dükkanı Magazine Cafe. Ve evet, sadece dergi satıyorlar; yüzlerce, binlerce dergi.

Ama bu cafe'yi bu kadar sevmiş olmamın asıl sebebi ise aldığımdan beri gözlerimi 'dinlendirmek' için elime alıp kendimi saatlerce resimlerine bakmaktan alıkoyamadığım, rüya gibi bir dergi olan Lula'dır.



 Çekimleriyle, röportajlarıyla bam-baş-ka bir dergi Lula! Derginin formatı bile diğerlerninden çok farklı; sanki her röportaj her moda çekimi bir çerçeve içinde sunulmuş okuyucuya.





Gözde moda dergilerinin aksine sayfalarına binlerce ürünü sığdırmaya çalışmamışlar. Öyle bir karmaşa yok yani sayfalarında.  Bu yüzden de insana zevkle okutuyor kendini.
 Çekimleri zaten kelimenin tam anlamıyla 'rüya ' gibi. Denk gelirseniz elinize alın ve sayfalarını karıştırın, eminim sizi de içine çekecektir.













Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen