Sonntag, 15. Mai 2011

Why do we love Kate Moss?


Efsanevi model Kate Moss'un onuruna New York'ta Danziger Projects Galerisi'nde bir fotoğraf sergisi düzenlenecekmiş. Moss'un yer aldığı binlerce fotoğraf çekiminden hangilerinin sergiye dahil olacağı merak konusu oladursun, şu fotoğraf kesinlikle benim favorim. Sorsalar 'What are the 3 things you love about Kate Moss?' deseler cevap olarak bu fotoğrafı çıkartır gösteririm.
1- Elinden düşmeyen sigarası ( Gözü kör olasıca sigara bir tek bu kadına bu kadar yakışıyor vesselam, annesinin karnından elinde sigarayla doğdu deseler inanıcam.)
2- Deri ceketi (Hayır, siyah biker modelindeki deri ceketlere bir zaafım var tamam; ama bu kadının giydikleri bu kadar mı çekici, bu kadar mı tarz olabilir! Uyduruk bir siyah deri ceketi bile 'klas' gösterebilecek bir 'duruşu' var kadının.
3- Dağınık saçları ( Hep derim, yataktan kalktığı gibi biraz eliyle üstlerini düzeltip (karıştırıp) insan içine çıkan kadınlar bence en takip edilesi kadınlardır, doğallık seksapalitenin had safhasıdır da bunun açıklamasıdır.Kırmızı halıdaki halini bile düşününce aklıma gelen Kate Moss imgelerinde tepede hep hafif kabarık, dağınık saçlar bulunmakta.)

Ps. Resimde Johhny Depp olmadığı için o maddeyi es geçtim.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen