Dienstag, 4. Januar 2011

A pinch of Magic!

Ünlü markaların hepsi 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonlarının reklam kampanyalarını medyaya sürmüş durumdalar. Sağda solda her yerde boy göstermeye başladılar. Gördükçe gözümüz gönlümüz açılıyor. Güneşli günlere olan özlemimizi perçinleştiriyorlar. Peki ya bu reklam afişlerinden benim gözüme takılan hangisi oldu? Yine yeniden 'Mulberry'! Fotoğrafçılığını Steven Meisel'in yaptığı 2010 sonbahar-kış koleksiyonunu tanıtan reklam kampanyalarına da bayılmıştım. Bir tanesi (aşağıdaki) hatta uzun süre bilgisayarımın masaüstü arkaplanındaydı. 


Ancak Mulberry'nin önümüzdeki sezonun reklam kampanyasını diğer markalarınkilerden farklı kılan tek bir faktör var: Tim Walker! Bu seferki kampanyanın fotoğrafçılığını Tim Walker üstlenmiş. Fotoğrafçı olarak değil de 'büyücü' olarak gördüğümüz Bay Walker'ın resimlerine bakmadan önceki siz'le baktıktan sonraki siz aynı siz değilsiniz, emin olun. Kendisinin yaptığı çekimlerden en favorilerimi topladığım dosya da iyice kabarmış durumda. Yakın zamanda hepsini sizlerle de paylaşacağım. 

Bu kadar lafını ettiğim Mulberry 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonu reklam kampanyası ise budur:




Ve kesinlikle ciddi derecede paçayı kurtaramadığım bir camel rengi bağımlılığım bulunmakta. Bu fotoğrafa bu kadar takılmamın esas nedeni bu da Tim Walker'la üstünü kapatıyorum, evet. 
Görüşmek üzre!

2 Kommentare:

  1. Hey!I just came by your blog! It's awesome! I assume you have great taste in fashion!
    Wish I could understand what you are writing :( I love your photos thought so I am following you for sure!Follow me back if you want! xxx

    AntwortenLöschen
  2. Heyy!
    thanks a lot for your comment:) i've just discovered your blog and it definitely deserves compliments, and I'm following you on bloglovin'.
    And sorry for not being able to write my posts in English, as i am a student i don't have much time to translate them. But hopefully, i will start writing in English very soon.
    xoxo

    AntwortenLöschen