Freitag, 24. Dezember 2010

More brooches please

Yazbukey, Yaz ve Emel adındaki iki kardeşin 2000 yılında ortaklaşa kurmaya karar verdiği bir aksesuar markası. İkisi de pek çok farklı ülkede bulunduktan sonra Paris'e yerleşmişler ve hala da orada yaşıyorlar. Tasarladıkları aksesuarlar diğerlerinden çok farklı, eğlenceli ve rengarenk. Dikkatlerin bu iki kardeşin kurduğu markaya çevrilmesinin sebebi ise Paris Moda Haftası'nda Michelle Harper'ın Yazbukey'e ait disk şeklindeki şapkayı ve 'parmak' kolyeyi üstünde taşımış olması. Aksesuarların dikkat çekiliciği bir anda Yazbukey'in de Michelle Harper'ın da spotlar altına alınmasına sebep olmuştu. 


Simsiyah bir elbiseyi canlandırıp, renk ve heyecan katmak düşüncesiyle hazırlanan koleksiyonun bizde yaratmak istediği etki ise 'hayranlık uyandırmak'! Evet, belki herkesin tarzına uygun takılar değil ama kesinlikle yaratmak istedikleri etkiyi yaratmış durumdalar. Bakıp da hayran olmamak, etkilenmemek elde değil. 

Not: Simsiyah bir kıyafetin üstünde inanılmaz derecede eğlenceli ve dikkat çekici duracakları kesin! Özellikle kırmızı dudak şeklindeki broş karşı konulamaz bir aksesuar!




'Karl Lagarfeld' kolye de harika fikir olmuş!


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen