Donnerstag, 2. Juni 2011

Futuristic lover


 The lady wearing this 'futuristic' skirt (from Evan Picone) is Hannah Bronfman. She is kind of a jack-of-all-trades girl. You could click on this link to get further information about her, by the way she has the cutest couch i have ever seen! And she is damn lucky to have that crinoline skirt; its shape, material and dazzling colour make me think it'd be a perfect choice for Katy Perry in her video clip; E.T. of course!


Bloğumda Türkçenin yanı sıra  İngilizce de yazmamı rica eden yorumlardan uzuun bir süre sonra bu kararı uygulamış bulunuyorum.
 Fotoğraftaki bayan Hannah Bronfman. Kendisine severek takip ettiğim Tales of Endarment isimli blogta yer verilmiş. Tarzını, yaptıklarını, hayallerini açıklayan bu 23 yaşındaki bayanın ne kadar arzulanası bir dolaba sahip olduğunu resimde poz verdiği eteğinden az çok tahmin etmişsinizdir. Hele ki yatak odasına koydurduğu uyduruk kanepeyi arkadaşlarına çizdire çizdire öyle tatlı bir hale getirmiş ki, ne kadar beğendiğimi bahsetmeden geçemiyeceğim.
Etek bu arada Evan Picone' a ait, kabarık formu ve gözleri kamaştıran metalik rengiyle bana Katy Perry'nin E.T. klibini çağrıştırıyor.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen