Samstag, 9. April 2011

Fluorescence

Bloğumdan neredeyse iki haftadır uzak kaldığımdan dolayı özrünüzü diliyorum, malum sınavlar zamanı bilgisayarı açmaya bile zaman olmuyor. 
Bu (bana göre) uzuuun aradan sonra gözünüzü gönlünüzü açıcak göz alıcı renklerdeki  Cambridge Satchel Company'nin çantalarını huzurlarınıza sunarım. 


Cambridge Satchel Company'in adını duymuş ya da çantalarını dergilerde veya sitelerde görmüş olabilirsiniz; ama marka hakkında kısaca bir bilgi vermek gerekirse adından da tahmin edilebileceği üzere İngiltere asıllı marka özellikle son bir iki sezondur oldukça rağbet gören okul çantası formundaki çantalarıyla adeta bir furya yaratmış durumda. Vogue, Elle ve Marie Claire gibi pek çok moda dergisinde yer almasının yanı sıra Tommy Ton'un moda haftalarında sokak stilini fotoğrafladığı resimlerine de baktığınızda markanın çantalarının ne kadar tutulduğunu anlayabilirsiniz. Gelgelelim, 2011 ilkbahar yaz koleksiyonlarında kendini iyiden iyiye hissettiren canlı ve parlak renkleri yeni satışa sundukları çantalarına uyarlamışlar ve ortaya 2011 yazının arzu nesnesi olacak çantalar çıkmış. Renkleri insanda floresan ışığa bakıp gözlerini başka bir yere çevirdiğinde oluşan kamaşmayı andıran bir his bırakıyor. Ve akla insanın ağzını sulandıran rengarenk yaz meyvelerini getiriyor. Nereden alabilirim derseniz, resmi sitelerinde her renk ve boyutunu bulabilmeniz mümkün.




Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen